top of page

Tafelvoetbal

Home Soccer Royal Star

tafelvoetbal royal star home edition

Productbeschrijving

° Regelbare rubberen voeten

° Afneembare metalen poten

° Verchroomde baren met hoge slagvastheid en belastingsweerstand

° 15 Synthetische ballen

° Anti-reboundsysteem

° Meubel uit eerste keus beukenmultiplex, waardoor de goalen niet kunnen beschadigd worden bij het gebruik van synthetische ballen.

Jupiter Goldstar

jupiter%20goldstar.jpg

De Jupiter GoldStar is de Rolls Royce uit ons gamma. Deze kicker heeft zich reeds bewezen op competities van ieder niveau. Tussen stabiliteit en hanteerbaarheid is een perfect evenwicht gevonden dat iedere speler aanspreekt. Deze tafelvoetbaltafel leent zich perfect voor professioneel en competitief gebruik. Dankzij de speelveldverlichting en optioneel elektronisch muntsysteem is de Jupiter GoldStar perfect voor in uw café, sportclub of bedrijfskantine. De duurzaamheid, de hoogwaardige reputatie en de ultieme balcontrole maakt deze tafel compleet.

Afmetingen:
Gewicht: 122,5 kg - Br 84 cm zonder baren - 131 cm met baren - L 142 cm - H 142 cm

Jupiter Home Star

Jupiter Homestar.jpg

De Jupiter HomeStar is de ideale competitie tafel om thuis te trainen of voor in de bedrijfskantine. De Jupiter HomeStar heeft dezelfde kenmerken als de GoldStar maar dan in thuis uitvoering zonder muntsysteem waardoor deze echt wel de perfecte tafel is voor de competitieve of serieuze recreatieve speler welke u jarenlang speelplezier bezorgd met vrienden, familie of collega’s. De Jupiter HomeStar is een kickertafel waarbij de ballen in tegenstelling tot zijn voorganger met een terugloop naar één centraal punt gebracht worden. Een kickertafel met ultieme balcontrole, een duidelijke speelveld bedrukking met doellijnen en middellijn. De doelen hebben een ingebouwd anti-rebound mechanisme om bal-terugslag te voorkomen. De verchroomde stangen met hoge slagvastheid en belastingsweerstand maken deze sjotter compleet.

Afmetingen:
Gewicht: 107,05 kg - Br 78 cm zonder baren - 131 cm met baren - L 142 cm - H 142 cm

Home Soccer Royal Star
Jupiter Goldstar
Jupiter Home Star
bottom of page