top of page

Diamonds

Algemene info

Het Diamonds toestel is een van onze meest populaire toestellen in cafés en andere horecazaken. Dit spel combineert alle spannende elementen van andere slotspelen en heeft een fantastische “Wheel of fortune”-feature.

 

Diamonds is een een klassiek dice game bestaande uit vier slots met vijf winlijnen om dobbelstenen in te plaatsen. De speler moet drie dezelfde symbolen op een winlijn plaatsen en krijgt hiervoor punten. Hoe meer punten, hoe meer er wordt gewonnen. Per spel kan de speler tot €500 winnen. Het spel bevat ook nog enkele bonusfeatures, wat het spel nog aantrekkelijker maakt! Spelinformatie : Diamonds dice game bestaande uit vier slots met vijf winlijnen.

 

Bovenaan verschijnen drie diamanten symbolen die je in één van de vier slots onderaan kan plaatsen. Plaats je drie dezelfde symbolen in één slot diagonaal of horizontaal op één rij dan heb je een winnende combinatie of een winlijn. Voor elke winlijn dat je per spel maakt, krijg je punten. Kan je in meerdere slots winlijnen maken lopen je punten verder op. Zo zullen winlijnen in drie verschillende sets jouw punten vermenigvuldigen met 1,5 en zullen vier winnende sets jouw punten zelf verdubbelen. Wanneer alle slots gevuld zijn, worden je punten opgeteld en wordt het bedrag dat je kan winnen bepaald. Hoe meer punten, hoe meer je wint.

 

Per spel kan je tot €500 winnen. het enige wat je dan nog hoeft te doen is de bal afschieten en hem doen belanden in één van de groen oplichtende gaten op het speelveld.Beland de bal in het juiste gat, dan win je het overeenkomstig bedrag. Plaats je drie ‘kroon’-symbolen op een diagonale of horizontale winlijn dan kom je terecht in de bonusronde van het spel. In de bonusronde van dit spannende spel krijg je de kans om te draaien aan het “wheel of fortune”. Stopt het rad op een getal, dan krijg je voor alle winlijnen die je maakt het aantal punten, overeenkomstig met dit getal.

 

Bijvoorbeeld: Het rad stopt op 300, alle winlijnen die je in dat spel maakt, leveren je bijgevolg 300 punten op per winlijn. Het bedrag dat je kan winnen loopt in de bonusronde dus zeer snel op. Stop het rad op ‘Mystery’ dan krijg je een mystery game. In de mystery game wordt alles uitbetaald aan het maximum bedrag van de stake waarop je aan het spelen bent. Speel je op stake 6.25, kan je tot €500 of 80 keer je inzet terugverdienen.

De moeite waard dus!

Diamonds - Dirk Stoop
Diamonds - Dirk Stoop
Diamonds - Dirk Stoop

Technische informatie

 

Hoogte:     186 cm

Breedte:       66 cm

Diepte:         84 cm

Gewicht:     160 kg

Spanning:  AC 230V / 50Hz / 75W

Diamonds - Dirk Stoop
bottom of page